Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Sinterklaas en zwarte Piet bij u op bezoek «

 

Sinterklaasfeest vieren? Al meer dan 20 jaar verzorgen wij Sinterklaasfeesten op scholen, bedrijven, winkels en bij u thuis. Wij werken in een straal van circa 30 kilometer rondom Voorthuizen (en daarbuiten op aanvraag).

 

Sint en Piet thuis
Op huisbezoek komt Sinterklaas meestal met één piet en kunnen de gegevens van te voren gemaild of opgestuurd worden, zodat Sinterklaas goed geïnformeerd op bezoek komt.

Sint en Piet op een ander sinterklaasfeestje / evenement
Bij bedrijven, winkels, supermarkten en scholen kunt u meerdere pieten inhuren. Ook hebben wij een speciale clownspiet die de mooiste figuren met ballonnen kan maken.

Alles voor de Sinterklaasintocht

Voor de intocht van Sinterklaas heeft Stalhouderij Wijnand Hazeleger diverse schitterende rijtuigen, die zeer geschikt zijn voor de rondtour door uw stad of dorp.
De rijtuigen worden getrokken door sterke, betrouwbare Friesche paarden, die speciaal getraind op het rijden in druk verkeer, optochten, muziek en de aanwezigheid van veel mensen en geluid.

Sinterklaas- en pietenkostuums huren?
Ook voor het huren van prachtige Sinterklaas- en pietenkostuums bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft alleen nog maar de schmink te regelen!

 

Kijk ook op onze speciale Sinterklaassite: www.sinterklaasvoorthuizen.nl!

 

 

Sinterklaas intocht.   1

Sinterklaas en de hoofdpiet onderweg naar de vele kinderen die met smart staan te wachten.
Sinterklaas op bezoek bij u thuis, bedrijf of winkel.   2Clownspiet op bezoek bij u thuis, bedrijf of winkel.   3Sinterklaas op bezoek bij u thuis, bedrijf of winkel 3   4Sinterklaas op bezoek bij u thuis, bedrijf of winkel 4   5
Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070