Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Brutus «

 

Brutus is een originele Tschu-Tschu locomotief, in 1997 gebouwd door de bekende firma Tschu Tschu in het Duitse Regensburg. Onze Brutus heeft een SsangYoung onderstel en voldoende PK's om in totaal circa 65 personen van A naar B te brengen.

 

Twee wagons

Stalhouderij Wijnand Hazeleger heeft twee wagons: een grote wagon waarin circa 45 personen vervoerd kunnen worden en een kleinere wagon voor cireca 20 personen. Deze wagons kunnen ieder apart, maar ook aan elkaar gekoppeld door Brutus worden voortgetrokken.

  

Van trouwerij tot pendeldienst
Brutus is breed inzetbaar. De 'Voorthuizense locomotief' is zeer geschikt voor trouwerijen, evenementen, feesten, pendelenritten van bijvoorbeeld een parkeerplaats naar een evenement en weer terug.

Onze trein wordt ook vaak gebruikt bij open dagen of toertochten en rondritten door een mooie omgeving. Leuk is het om de rit halverwege te onderbreken voor bijvoorbeeld een picknick of 'sherry stop'.

 

Door heel Nederland
Brutus zit niet vast aan Voorthuizen, de trein kan in heel nederland ingezet worden.

De chauffeur is gekleed in een bordeauxrood colbert met een bijpassende chauffeurspet. Enkele wagons zijn rolstoeltoegangelijk.

 

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van Brutus? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

 

Brutus 3   1

Brutus
Brutus 1   2

Brutus
Brutus 2   3

Brutus
Locomotief bordje   4

Tschu - Tschu

Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070