Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Witte Rouwkoets «

 

Een mooie uitvaart, houdt dierbare herinneringen levend
 
Een mooie uitvaart is waar Stalhouderij Wijnand Hazeleger voor zorgt. Deze prachtige, witte rouwkoets kan worden getrokken door twee, vier en zes Friesche paarden. De rouwkoets heeft fraai houtsnijwerk en is mooi gestoffeerd.

 

Samen met u bespreken wij wat uw wensen zijn. Wilt u de paarden met of zonder kleden, kappen en pluimen voor de rouwkoets hebben? De koetsiers kunnen gekleed zijn in grijs of in zwart tenue - wat uw voorkeur heeft.

 

Volgrijtuigen 
Voor de familie zijn er diverse volgrijtuigen, ook in het wit. Wij hebben diverse coupés (voor 4 tot 6 personen), maar ook de omnibus of een paardentram zijn geschikt voor als u meer mensen wilt vervoeren.

 

Alle paarden die ingezet worden voor het rijden van een rouwstoet zijn aan dit werk gewend. Ze kunnen rustig stappen en netjes wachten. Ook de koetsiers zijn ervaren mensen. 

 

Kosten
De witte rouwkoets getrokken door een tweespan paarden huurt u vanaf € 525,00 incl. BTW en excl. transportkosten. Volgrijtuigen met een tweespan paarden huurt u voor € 425,00 inclusief BTW.

 

Neemt u gerust contact met ons op als u de mogelijkheden wilt bespreken. Wij rijden door heel Nederland.
 
Download hier de brochure... 

 

Witte Rouwkoets 13   1Witte Rouwkoets 14   2Witte rouwkoets met vier span   3

   
                 4                  5Witte Rouwkoets 4   6Witte Rouwkoets 5   7
Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.