Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Prins op het witte paard «

 

Het lijkt wel een sprookje... een Prins op het Witte Paard die zijn geliefde ten huwelijk vraagt! Dan is er maar één antwoord mogelijk: JA!


Heeft u geen wit paard? Geen probleem!

Stalhouderij Wijnand Hazeleger wel! Onze Parel is even lief als ze groot is. Het is een Boulonnais paard, een Frans ras met een krachtige en toch elegante uitstraling.

 

Knieval
Bijzonder aan Parel is dat zij op commando een knieval kan maken. Dus u hoeft niet alleen te knielen op het moment suprème! Ook word Parel gebruikt voor bruidsparen, filmproducties, fotoshoots, politie te paard met antieke outfit en bomen slepen.

 

Compleet plaatje

Parel wordt voor een speciale gelegenheid als uw huwelijksaanzoek vanzelfsprekend extra mooi aangekleed, met zadel, vorstelijk dekkleed, koninklijk oornetje en een luxe hoofdstel voorzien van zilveren passanten. Voor uzelf hebben wij een bijpassend prinsenkostuum te huur en uw schildknaap verschijnt dan natuurlijk ook in gepast schildknaaptenue ten tonele.

 

Mooier kunt u het niet maken!

Overtref alle verwachtingen van uw geliefde door als Prins op het Witte Paard uw huwelijksaanzoek te doen. U hoeft geen ruiter te zijn - als u maar kunt zitten, dan brengt Parel u veilig naar uw toekomstige bruid of bruidegom!

 

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

 

 

 


Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070